ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ будинках Києва відновлюють подачу опалення та гарячої води

У будинках Києва відновлюють подачу опалення та гарячої води

У столиці за вихідні зменшилась кількість відключень гарячої води та опалення. У «Київенерго» припинення ГВП та ЦО пояснюють пошкодженнями на тепломережах та проведенням планових робіт

У Києві за вихідні зменшилась кількість відключень гарячого водопостачання та централізованого опалення споживачам на 52 випадки. Станом на сьогоднішній ранок ГВП та ЦО відсутнє у 15 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Як зазначають у компанії, причинами припинення подачі гарячої води та опалення є пошкодження на теплових мережах та проведення планових робіт.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 18.12.2015 р. по 6:00 21.12.2015 р. в результаті усунення 80 пошкоджень підключено 398 споживачів», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за опалення в листопаді киянам були сформовані рахунки за кількома принципами, виходячи з того, є лічильник в їхньому будинку або квартирі, і коли він був прийнятий на комерційний облік.

 
Коментарі (0)