ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ будинку в Миколаєві стався вибух

У будинку в Миколаєві стався вибух

Вибух «зніс» два поверху п'ятиповерхівки в Миколаєві. Десятки мешканців будинку зараз евакуйовані. Попередньо рятувальники кажуть про 3 постраждалих, один з них - чоловік, якого госпіталізували.

Вранці, 9 червня, близько 5:00, стався вибух у п'ятиповерховому житловому будинку за адресою вулиця Молодогвардійська, 28. Вибух стався в одній із квартир першого під'їзду будинку на п'ятому поверсі. В результаті чого обрушилися будівельні конструкції п'ятого і, частково, четвертого поверхів однієї з квартир. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Як повідомляють очевидці, в результаті вибуху, який було чути в радіусі кількох кілометрів, повністю знесло конструкцію балкона на п'ятому поверсі, також провалилась покрівля будинку над місцем вибуху і вибило вікна в сусідніх будинках.

«З під'їзду, де стався вибух евакуювали 32 людини. Також є інформація про трьох постраждалих, один з яких - чоловік, якого госпіталізували», – йдеться в повідомленні.
 
В даний момент на місці працюють співробітники ДСНС, міліція, а також експерти-криміналісти та газовики.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 12 травня в багатоповерховому будинку в Миколаєві за адресою Лазурна, 40, стався вибух. З-за цього 3 верхніх поверху дев'ятиповерхівки повністю зруйновані. Причина події - витік газу.
 
Коментарі (0)