ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ центрі Харкова згорів ресторан

У центрі Харкова згорів ресторан

Пожежа майже «вбила» будівлю у центрі Харкова. Вогонь повністю знищив другий поверх дому, та частково пошкодив перший. Наразі встановлюються причині загорання.

Вогонь знищив ресторан, що був розташований у центрі Харкова. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державній службі надзвичайних ситуацій.

За інформацією прес-служби, пожежа виникла вночі з 25 на 26 березня. «У м. Харків, у двохповерховій будівлі ресторану, розташованому в парку ім. Т. Шевченка, виникла пожежа. Отримавши повідомлення про подію, на місце події прибули підрозділи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області та приступили до гасіння», – йдеться в повідомленні. 
 
Пожежники зазначили, що вогнем було пошкоджено перший поверх та знищено другий на площі 400 кв. м. Загиблих та постраждалих унаслідок події немає. Причина виникнення загоряння наразі встановлюється.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 24 березня внаслідок пожежі в будинку в Рівненській області загинула дитина. 
 
Коментарі (0)