ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ центрі Києва горить підземний електроколектор «Київенерго»

У центрі Києва горить підземний електроколектор «Київенерго»

Пожежа почалась о 18:09 на вулиці Жилянській Шевченківського району Києва. Горить підземний електроколектор теплової станції 1 ПАО «Київенерго», яким пролягають електромережі до багатоквартирних будинків та інших будівель.
Як повідомили у Державній службі надзвичайних ситуацій, рятувальники не можуть проступити до роботи, оскільки чекають на представників «Київенерго». 
 
«О 18:09 нам надійшов виклик, що по вулиці Жилянській, 85 у підземному електроколекторі виникла пожежа. Досі вони не можуть приступити до гасіння, оскільки там перебувають кабелі під високою напругою. Ми віддзвонилися до «Київенерго», аби їхні фахівці прибули та вимкнули електроживлення», - повідомили у прес-службі ДСНС. 
 
Станом на 19:30 енергетики на місце не прибули. «Київенерго» має вимкнути електромережі та надати письмовий дозвіл на роботи. Обіцяють, що будинки не залишаться без електроенергії, оскільки їх переключать на резервні лінії. Масштаби пожежі поки незрозумілі, оскільки пожежа підземна і доступу до колектору нині немає.  
 
Коментарі (0)