ГоловнаВибір редакціїУтилізація ТПВУ центрі Києва запрацював автомат зі збору пластику

У центрі Києва запрацював автомат зі збору пластику

Бокс приймає пластикові пляшки об'ємом до двох літрів

 

У самому центрі столиці в торговельному центрі Gulliver встановили ще один автомат для обміну пластикових пляшок на допомогу дітям з особливими потребами, людям похилого віку та безпритульним тваринам. 

Про нову локацію розташування автомата повідомили на фейсбук-сторінці проєкту "Япомога". Бокс встановили на нульовому поверсі ТРЦ. 

"Нарешті я опинився в центрі міста! Навколо таааак багато людей і подій… а ще більше сміття. Кияни, у вас чарівне місто для життя – не засмічуйте його! І не засмучуйте мене. Несіть пляшки не на смітник, а до мене. 

Там із них користі не буде, а от я перетворю кожну пляшку на реальну допомогу", — йдеться в повідомленні. Як здати пластикові пляшки 1. Зберіть пластикові пляшки. 2. Очистьте їх та принесіть у Gulliver. 3. Скрутіть пляшки так, щоб вони не мали повітря й не займали багато місця. 4. Викиньте в бокс. 5. Виберіть, куди переказати благодійні кошти від кожної пляшки: на допомогу дітям з особливими потребами, людям похилого віку або тваринам у притулку (на корм і стерилізацію).

 

 

 

 
Коментарі (0)