ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ центрі Львова оновлюють двори

У центрі Львова оновлюють двори

У Галицькому районі Львова тривають роботи з облаштування дворів по проспекту Свободи та вулиці Дорошенка. Роботи планують завершити до кінця вересня.

У центральній частині Львова на пр. Свободи, 1-3 ремонтують внутрішній двір. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Згідно з повідомленням, роботи розпочали понад місяць тому, закінчити все планують всередині вересня.
 
Як розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, для замощення двору у бюджеті передбачено 600 тис. грн. Також у дворі облаштують дитячий майданчик. «Для облаштування дитячого майданчика виділено 50 тис. грн. Будуть встановлені гойдалки, лавки. На стіні будинку буде баскетбольне кільце. Майданчик матиме м’яке покриття», - сказав Андрій Зозуля. 
 
Також у Галицькому районі ремонтують двір на вул. Дорошенка, 33.  Тривають роботи з ремонту тротуару на вул. Листопадового Чину від пл. Св. Юра до Гоголя.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», пасажири, які найближчим часом планують мандрівку залізницею із Запоріжжя до Львова, зможуть скористатися додатковим поїздом  №  211/212 Запоріжжя – Львів – Запоріжжя. 
 
Коментарі (1)
Kos Aga
08 Жовтня 2015 p. 11:31
Че то как-то они немножко не закончили обустраивать дворы, парочку сделали и на этом остановились, а заявляли об этом, как-будто в каждом дворе они собираются Лас Вегас устраивать...в общем, как обычно, больше разговоров было)