ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Черкасах наводять марафет на пляжах

У Черкасах наводять марафет на пляжах

Міська влада зобов’язала усіх власників пляжних територій та їх утримувачів привести до ладу місця масового відпочинку населення.

До початку купального сезону у місті розпочали обстеження, прибирання та підготовку черкаських пляжів. Міська влада зобов’язала усіх власників пляжних територій та їх утримувачів привести до ладу місця масового відпочинку населення.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Черкаської міськради.

За словами начальника управління цивільної оборони департаменту житлово-комунального комплексу Юрія Кривошеї, також це стосується організації безпеки на воді – прочистки дна шляхом водолазного обстеження акваторії, облаштування рятувальних постів.

Усі керівники пляжів мають оформити паспорти пляжів, позначити межі запливу буями на відстані від берега на 50 метрів, а також розмістити інформаційні стенди та заборонні знаки.

Підготовку пляжів планується здійснити до середини травня. Тоді спільною комісією за участю МНС, СЕС, екології, управління цивільної оборони будуть перевірені всі території зі складанням акту готовності пляжів. Офіційно сезон купання на Дніпрі стартує з 1 червня.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)