ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025У черкаські школи пустять тепло

У черкаські школи пустять тепло

Опалювальний сезон в Україні цілком ймовірно стартує з 1 листопада, однак у черкаських дітлахів є надія зігрітися у своїх навчальних закладах раніше. З понеділка місцева влада обіцяє пустити тепло у всі освітні установи.

З понеділка у Черкасах подаватимуть тепло  у всі дитсадки та школи. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

«Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Черкаської міської ради вчора, враховуючи звернення департаменту освіти та гуманітарної політики щодо необхідності подачі тепла до освітніх закладів міста» - підкреслюється у повідомленні.

Зауважимо, з 7 жовтня у місті вже підключені до тепла всі лікарні та пологові будинки.

При цьому наголошується, що теплопостачальні підприємства міста готові оперативно подати тепло до установ освітнього спрямування, а також решти міста. Проведені усі ремонтні роботи на котельнях, відремонтовані аварійні ділянки теплотрас. Проблема в одному – на початок опалювального сезону потрібен дозвіл від Кабінету Міністрів.

Загалом опалювальний сезон у житлових будинках міста розпочнеться, ймовірно, лише з 1 листопада. Про це днями поінформував Мінрегіон.

 
Коментарі (0)