ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ чернігівські дороги закатають десятки мільйонів

У чернігівські дороги закатають десятки мільйонів

На ремонт двох доріг у Чернігівській області витратять майже 20 млн грн. За ці кошти спеціальні служби оновлюватимуть дорожнє покриття, шляхопроводи, укріплюватимуть узбіччя, тощо.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області уклала угоди з ТОВ «Шляхо-будівельне управління №14» на поточний ремонт доріг державного значення на суму 18 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Зокрема 12,30 млн грн виділено на ремонт дороги М-01 Київ – Чернігів-Нові Яриловичі /на м. Гомель/ на ділянці км 136+902 – км141+803 – км 136+902 – км141+803. Тут планується ремонт залізобетонних лотків, ремонт шляхопроводу, влаштування дощоприймального колодязя, заміна дорожніх знаків і розмітки, тощо.

Ще 5,70 млн грн виділено на ремонт дороги Р-12 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч на ділянці км 6+500 – км8+147. Тут мають демонтувати дорожні знаки, укріпити узбіччя, облаштувати з’їзди, примикання, «кармани», авто зупинки, тощо.

Примітно, за останні 5 років фірма «ШБУ №14» виграла тендери на загальну суму 281,3 млн грн, практично всі – у Чернігівській області.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ремонтуватимуть дороги і на Львівщині. На поточний ремонт двох ділянок автодороги державного значення Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква витратять майже 40 млн грн.

 
Коментарі (0)