ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ «Чистий четвер» кияни чепуритимуть столицю

У «Чистий четвер» кияни чепуритимуть столицю

Голова КМДА зауважив, що толоки відбудуться у кожному районі міста. Отже, долучитися до загальноміського прибирання можна навіть не виходячи з двору власного будинку.

Голова столичної держадміністрації Олександр Попов запрошує киян долучитися до великого передсвяткового прибирання, аби разом причепурити місто до Великодня, зробити Київ зеленішим та охайнішим.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

«Київська міська державна адміністрація оголошує загальноміську толоку 12 квітня у «Чистий четвер». Усім, хто захоче взяти у ній участь, комунальники готові надати необхідне спорядження та саджанці», - зазначив Попов.

«Я думаю, що це повинна бути традиція. Чистий четвер – такий день, коли не лише правильно, але й природно приводити все до ладу. Безумовно, що за вирішення основних завдань візьмуться комунальні служби міста, але  корисною буде допомога кожного, хто приєднається до нашої ініціативи. Я особисто теж вийду на толоку, тож і всіх киян запрошую долучитися. Толока триватиме протягом всього дня, тому долучитися ніколи не пізно. Переконаний ми разом зробимо Київ охайним і чистим», – наголосив голова КМДА.

Він додав, що окрім естетичного спрямування, подібні акції мають ще й виховний характер.

«Дитина, або навіть доросла людина, яка висадила у своєму житті хоча б одне дерево, вже ніколи не стане його ламати. Я у цьому переконаний», – підкреслив Олександр Попов.

Голова КМДА зауважив, що толоки відбудуться у кожному районі міста. Отже, долучитися до загальноміського прибирання можна навіть не виходячи з двору власного будинку.

«За українською традицією, велику роботу люди завжди намагалися робити разом, збираючись на толоки та допомагаючи один одному. Я впевнений, що гуртом, разом з комунальними службами, ми швидше і якісніше приберемо наше місто, наш спільний дім. Тож я закликаю усіх мешканців Києва долучитися до толоки. Навіть, якщо ви приберете на власному подвір’ї, це стане значним внеском у благоустрій Києва. Приєднуйтесь і ми разом наведемо порядок у нашому місті», – закликав пан Попов.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)