ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ Держбюджет-2024 уряд заклав 40 млрд грн на підтримку економічного відновлення

У Держбюджет-2024 уряд заклав 40 млрд грн на підтримку економічного відновлення

На наступний рік закладено в проєкт держбюджету 40 млрд грн на програми підтримки економічного відновлення та програми допомоги українському бізнесу
На наступний рік закладено в проєкт держбюджету 40 млрд грн на програми підтримки економічного відновлення та програми допомоги українському бізнесу. Про це повідомив прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду, пише "Україна Комунальна".
 
«Невід’ємною частиною відновлення України має стати й відновлення нашої економіки. На наступний рік ми заклали в проєкт держбюджету 40 млрд грн на програми підтримки економічного відновлення та програми допомоги українському бізнесу», - повідомив Шмигаль.
 
За його словами, пропонується виділити 18 млрд грн на програму пільгового кредитування “5-7-9”.
 
«Передбачили майже 5 млрд грн на ефективну програму безповоротних грантів єРобота. Ще 3 млрд грн планується спрямувати на підтримку інвестиційних проєктів. 1 млрд грн на компенсацію вартості сільгосптехніки вітчизняного виробництва. 1 млрд грн на індустріальні парки. Їх уже працює більш ніж 60, але постійно рухаємося вперед», - розповів Шмигаль.
 

Він зазначив, що уряд сьогодні включає до Реєстру індустріальних парків два нових майданчики. 

 
Коментарі (0)