ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Дніпропетровську подорожчав проїзд у маршрутках

У Дніпропетровську подорожчав проїзд у маршрутках

З 14 березня у Дніпропетровську вступають у дію нові тарифи на проїзд у маршрутних таксі. На різних маршрутах встановили різні ціни.

З 14 березня вступають у дію нові тарифи на проїзд у маршрутних таксі. Про це під час прес-конференції повідомила директор департаменту транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради Ірина Прилипа, передаэ прес-служба відомства.

«Рішення про зміну тарифу погодив виконком, визначено граничний тариф у 5 гривень для автобусів великої місткості, 6 гривень – для інших класів автобусів. При цьому діє диференційований підхід - по кожному маршруту тариф визначається індивідуально, в залежності від протяжності маршруту, пасажиропотоку та класу автобусів. На сьогодні вартість проїзду на різних маршрутах коливається від 2 до 6 гривень», - зазначила Ірина Прилипа.
 
Вона додала, що деякі маршрутні таксі, як і раніше, перевозитимуть дітей до школи безкоштовно, а саме з 8.00 до 15.00: у селищі у Мирному маршрути №20, №32, №33, №127, у селищі Таромському та селищі Горького маршрут №90. У селищі Діївка та Таромське за пільговою ціною у 2 гривні школярів протягом дня перевозитимуть маршрути №77 та №141. На житловому масиві Придніпровськ на маршруті №35 безкоштовно перевозитимуть учнів за списками шкіл, на житлових масивах Придніпровськ та Ігрень на маршруті №2, №6, №5, №11 діти їздитимуть за пільговими цінами (2 та 3 гривні).
 
Скільки мешканцям доведеться платити за проїзд за певним маршрутам можна подивитися тут.
 
За словами начальника департаменту, тариф на проїзд в електротранспорті і метрополітені не підвищується, він залишається незмінним – 1,5 гривні – трамвай та тролейбус, 2 гривні – метро. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Дніпропетровську відкрилося модульне містечко для переселенців. Розраховане тимчасове житло для проживання майже півтисячі осіб.
 
Коментарі (0)