ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ Дніпропетровську відкрили чергове містечко для переселенців

У Дніпропетровську відкрили чергове містечко для переселенців

У Дніпропетровську відкрилося модульне містечко для переселенців. Розраховане тимчасове житло для проживання майже півтисячі осіб.

У Дніпропетровську сьогодні відкрили чергове модульне містечко для вимушено переміщених осіб із Донбасу, яке розраховане для тимчасового проживання 456 осіб. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, в рамках допомоги від уряду Німеччини до Дніпропетровська було доставлено 176 модулів, з яких сконструювали 9 будинків, які складаються із 10 модулів, 3 будинки – із 27 модулів, 1 будівля адміністративно-господарського призначення та 1 будинок-пральня.

«Наразі на майданчику повністю завершені роботи з монтування модулів, підключення їх до інженерних та енергомереж. Усі будиночки укомплектовані ліжками, шафами, матрацами, наматрацниками, постільним приладдям, столами, стільцями, кухонним інвентарем (посудом, столовими приборами тощо), холодильниками, засобами особистої гігієни, санвузлами відповідно до запланованої чисельності людей», - зазначається у повідомленні.

Це містечко стало четвертий у регіоні. Загалом в області зареєстровано більше 80 тис переселенців із зони проведення АТО.
Чекає на відкриття і транзитне містечко у Дніпродзержинську, в якому матимуть змогу проживати 480 осіб.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 4 березня у місті Нікополь відкрили транзитне містечко для вимушено переміщених осіб. У тимчасовому житлі можуть розмістити 456 людей.

 
Коментарі (0)