ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Дніпропетровську знизили вартість проїзду в автобусах

У Дніпропетровську знизили вартість проїзду в автобусах

Вартість проїзд у низці дніпропетровських автобусів знизили. Крім цього, у місті пропонують ввести графіки руху автобусів за пільговими тарифами з певним інтервалом.

У Дніпропетровську знизили тарифи на проїзд у автобусах на 18 маршрутах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.

Наразі, на деяких маршрутах вартість проїзду у автобусах становить 6 грн та 5,5 грн. Тож, на частині маршрутів ціна знижена до 5 грн, а на деяких – до 4 грн.

«Зокрема, тариф до 5 гривень знижено на автобусних маршрутах:№37, 38, 45, 54, 59, 64, 98, 116, 122, 137, 152, 152А, 156А, 100, 177, 124А;до 4 гривень – на  маршрутах № 115 та 149. Переважна більшість цих автобусних маршрутів не дублюється  маршрутами електротранспорту до розміщення кінцевих зупинок», - зазначають у міськраді.

Крім цього, у місті пропонують ввести графіки руху автобусів з пільговими тарифами з певним інтервалом.

«Від перевізників надходять пропозиції ввести графіки з пільговими тарифами, які зараз розраховуються. Наприклад, тариф проїзду на тому чи іншому маршруті зберігається 6 або 5.50 гривень, але вводяться пільгові графіки з певним інтервалом і з тарифом за нижчою ціною», - зазначають у прес-службі міськради.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Мінінфраструктури обіцяє підвищення вартості залізничних квитків. Однак, у відомстві зауважують, що перед підняттям тарифів на пасажирські залізничні перевезення будуть проведені всі необхідні розрахунки.

 
Коментарі (0)