ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Донецьк частково повернулося електропостачання

У Донецьк частково повернулося електропостачання

Комунальники продовжують працювати над відновленням електропостачання Донецьку. Зокрема, аварійно-ремонтні бригади повернули світло частині Київського району.

Аварійно-ремонтні бригади Донецька продовжують вести відновлювальні роботи на пошкоджених комунікаціях. Зокрема, комунальники відновили електропостачання частини Київського району. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Енергетиками відновлено електропостачання частини Київського району і шахти їм. Челюскінців у Петровському районі, знеструмленої 10 листопада через бойові дії. Відновлено провітрювання виробок і відкачування води», - йдеться в повідомленні.
 
Також, продовжує бути відсутнім електропостачання селища шахти Трудовська в Петровському районі. У Київському районі без світла залишаються 1000 будинків приватного сектору селища Жовтневий.
 
Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», голова Донецької ОДА Олександр Кіхтенко виступає проти ведення переговорів з лідерами самопроголошеної «Донецької народної республіки». Єдина сфера, де можливі переговори, це робота комунальних служб, які єдині для українських та окупованих територій Донецької області. Але ці переговори, за словами пана Кіхтенко, будуть вести його підлеглі, які відповідають за роботу ЖКГ.
 
Коментарі (0)