ГоловнаНовини ЖКГПолітикаУкраїна може поговорити з бойовиками про ЖКГ

Україна може поговорити з бойовиками про ЖКГ

Губернатор Донеччини виступив проти ведення переговорів з лідерами самопроголошеної «Донецької народної республіки». Мовляв, єдине, про що можна говорити з терористами – робота комунальних служб на Донбасі.

Глава Донецької ОДА Олександр Кіхтенко виступає проти ведення переговорів з лідерами самопроголошеної «Донецької народної республіки». Про це Кіхтенко заявив 15 листопада під час прес-конференції в Красноармійську (Донецька область), передають Українські новини.

«Я з Захарченко (лідер бойовиків «ДНР», – ред.) не розмовляв і розмовляти не збираюся. У нас різні вагові категорії. Я - генерал армії України, а він - самозванець, який бігає з автоматом. Про що я можу з ним говорити?», - заявив пан Кіхтенко.

При цьому пан Кіхтенко розповів, що коли був на зустрічі з місією ОБСЄ в Дебальцеве, зустрічався з одним з представників керівництва «ДНР».

«Про таких в народі кажуть: синяк синцем. Про що з ним можна говорити? Він сидить синій і заляканий так, що далі нікуди. Вони ж не самостійні гравці», - зазначив губернатор.

Також він заявив, що єдина сфера, де можливі переговори, це робота комунальних служб, які єдині для українських та окупованих територій Донецької області. Але ці переговори, за словами пана Кіхтенко, вестимуть його підлеглі, що відповідають за роботу ЖКГ.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Донецьку комунальні служби міста продовжують вести відновлювальні роботи на аварійних ділянках. Так, відновлено електропостачання будинків приватного сектору селища Комсомольський в Кіровському районі.

 
Коментарі (0)