ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Донецькій області врегулювали курсування автобусів

У Донецькій області врегулювали курсування автобусів

На Донеччині регіональне автобусне сполучення більш-менш стабільне – здійснюється практично в усіх напрямках. Проте, попит на пасажирські перевезення значно зменшився.

З Донецька наразі здійснюється пасажирське автобусне сполучення практично в усіх напрямках, повідомляє прес-служба облдержадміністрації з посиланням на регіональний департамент розвитку базових галузей промисловості.

Зокрема, автобуси в слов'янському та краснолиманському напрямках рухаються через Курахове, здійснюючи на день до п'яти рейсів. Також близько двох рейсових автобусів на день вирушає з Донецька до Маріуполя і у зворотному напрямку. Рух здійснюється без об'їздів.
 
«Регулярним залишається сполучення з Вугледаром. По мірі наповнюваності автобуси вирушають до Олександрівки, Красноармійська та інших міст західної частини області. Здійснюється рух з Донецька в Єнакієве, а також у міста сніжнянського та старобешівського напрямків. Виходять на маршрути автобуси «Донецьк – Луганськ» і «Донецьк – Ровеньки», - йдеться в повідомленні прес-служби.
 
При цьому в профільному департаменті зазначають, що пасажиропотік значно зменшився, у зв'язку з чим «навіть на раніше популярних маршрутах сьогодні в день вирушає мінімальна кількість автобусів».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Донецьку після нічних обстрілів з боку бойовиків відсутнє опалення у більше ніж 200 житлових будинках. Крім цього, через пошкодження газопроводів, подача газу припинена близько 6 тис. споживачів.
 
Коментарі (0)