ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Донецьку область повертається «Інтерсіті+»

У Донецьку область повертається «Інтерсіті+»

Комунальники намагаються повертати міста, звільнені у ході АТО, у звичне русло. Зокрема, від завтра «Укрзалізниця» призначила щоденне курсування «Інтерсіті+» у звільнені населені пункти Донецької області.

До міст Донецької області, зокрема – Слов’янська, Краматорська та Дружківки повертається потяг «Інтерсіті+». Рух денних швидкісних поїздів відновлено у межах повернення до звичного життя міст, звільнених у ході АТО. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Починаючи з 22 липня 2014 року призначено щоденне курсування поїздів №712/711 Київ – Дружківка – Київ. Поїзд №712 відправлятиметься зі станції «Київ-Пасажирський» о 6:49 та прибуватиме до Дружківки о 12:53. Зворотно денний швидкісний поїзд «Інтерсіті+» №711 вирушатиме з Дружківки о 17:37 і прибуватиме до станції «Київ-Пасажирський» о 23:40», – пояснили в повідомленні.

Поїзд прослідує із зупинками «Київ-Пасажирський», «Дарниця», «Миргород», «Полтава-Південна», «Лозова», «Слов’янськ», «Краматорськ», «Дружківка».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» з 10 серпня призначила курсування пари поїздів «Інтерсіті+», сполученням Київ-Запоріжжя-Київ. Розклад руху поїзда спеціально адаптовано до потреб мешканців Запоріжжя, які прямують у справах до столиці: користуючись цим поїздом, пасажири прибуватимуть до Києва вранці і того ж дня зможуть повернутися додому.
 
Коментарі (0)