ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Донецьку пора «будити» фонтани

У Донецьку пора «будити» фонтани

Першим «прокинеться» музичний фонтан на площі імені Леніна. Тепла погода дозволила почати роботи з розконсервації фонтанів цього року раніше, ніж зазвичай

 Комунальне підприємство «Донецькміськводоканал» взялося за «розконсервацію» міських фонтанів.

Про це повідомляє офіційний сайт міста.

Першим «прокинеться» музичний фонтан на площі імені Леніна. Тепла погода дозволила почати роботи з розконсервації фонтанів цього року раніше, ніж зазвичай. Співробітники водоканалу 22 березня зняли захисний верхній каркас з музичного фонтану на площі ім. Леніна. Протягом тижня звільняться від зимового утеплення та інші «водні перлини» Донецька.

Після цього почнуться монтажні роботи по установці насосів, фільтрів, електронного обладнання, яке для збереження співробітники водоканалу знімають на зиму і готують до нового фонтанному сезону: просушують, чистять, перевіряють справність, по необхідності ремонтують. Тільки після цього фонтани можна заповнювати водою і запускати.

«Всього на балансі підприємства 12 фонтанів. Усі вони вимагають постійного дбайливого догляду, який і забезпечують наші фахівці», - розповідає директор КП «Донецькміськводоканал» Юрій Перебийніс.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)