ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Донецьку снарядом перебили газопровід

У Донецьку снарядом перебили газопровід

У Донецьку в результаті обстрілу постраждав газопровід високого тиску. Сталося займання, однак у міськраді запевняють, небезпеки для житлових кварталів немає.

У Донецьку в районі шахтоуправління «Жовтневий рудник» снарядом перебитий газопровід високого тиску, утворився стовп полум'я. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Пошкоджена ділянка газопроводу знаходиться в полі і вогонь не представляє небезпеки для житлових кварталів та інших будівель», - наголошується в повідомленні.

Також підкреслюється, що фахівці ПАТ «Донецькміськгаз» вже приймають заходи для того, щоб закрити запірні засувки, тим самим локалізувати полум'я.

«На газопостачанні міста ця аварія не позначиться, оскільки забір «блакитного» палива ведеться з іншої газорозподільної станції», - запевняють у міськраді.

Зазначимо, що ситуація з відновленням електропостачання міста залишається без зміни. Фахівці досі не мають доступу до пошкоджених ділянок електромереж у трьох районах Донецька.

Станом на 12.30 бойові дії тривали в периметрі аеропорту. Жителі багатьох районів повідомляють про те, що над містом чути гул літаків.

 
Коментарі (0)