ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Донецьку відновлюють електропостачання

У Донецьку відновлюють електропостачання

Незважаючи на важку ситуацію в Донецьку, комунальні бригади намагаються повернути місто до життя. Комунальники відновили електропостачання Верхньокальміуської фільтрувальної станції.

В Донецьку область повертається електропостачання. Ремонтні бригади «ДТЕК Донецькобленерго» відновили електропостачання Верхньокальміуської фільтрувальної станції, яка 2-е діб була знеструмлена. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Лінія електропередачі Чайкіно-Ясинувата-110 кВ, що живить станцію, перебуває між Макіївкою та Ясинуватою. І оскільки там йдуть активні бойові дії, бригади «ДТЕК Донецькобленерго» тільки сьогодні (19 серпня - ред.) змогли під час «зеленого коридору» виявити пошкодження і відновити лінію. 

Крім того, фахівцями «ДТЕК Донецькобленерго» було повністю відновлено електропостачання селища шахти «Жовтнева» в Куйбишевському районі, а також трьох 9-ти поверхових будинків і 180 будинків приватного сектора в Кіровському районі.

Без електропостачання залишається селище Грабари і шахта «Жовтневий рудник» (ДП «ДВЕК»). Знеструмлено виставковий комплекс Експо-Донбас.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ряд населених пунктів Донбасу залишився без водопостачання. Станом на вчора через пошкодження під час бойових дій в регіоні зупинена робота майже половини фільтрувальних станцій КП «Компанія «Вода Донбасу».
 
Коментарі (0)