ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ «газову трубу» за місяць вилетіла ціла лінія метро – Азаров

У «газову трубу» за місяць вилетіла ціла лінія метро – Азаров

Лише за лютий, завдяки кабальному газовому контракту, ми заплатили стільки, скільки коштує ціла лінія метрополітену на 18 станцій

За кошти, які Україна заплатила за поставлений у лютому російський газ, можна збудувати лінію метрополітену з 18 станцій.

Про це заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров під час ознайомлення з перебігом будівництва станцій метро у Києві, інформує прес-служба уряду.

«Лише за лютий, завдяки кабальному газовому контракту відомого вам екс-Прем'єр-міністра, ми заплатили стільки, скільки коштує ціла лінія метрополітену на 18 станцій», - сказав глава уряду.

Він уточнив, що за поставлений у лютому російський газ Україна сплатила 1,2 млрд доларів.

За словами Прем'єр-міністра, через кабальні газові угоди 2009 року Україна купує російський газ за найвищою у Європі ціною. При цьому він запевнив, що Україна продовжує переговори з РФ щодо перегляду газових контрактів.

«Ми продовжимо ті складні переговори, які Уряд і Президент ведуть з російськими партнерами, і сподіваємося, що розуміння несправедливості цього контракту і його негативний вплив на наші двосторонні відносини та згубний вплив на нашу економіку нарешті спонукатиме наших партнерів до компромісу», - підсумував Микола Азаров.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)