ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУ Гідропарку завершуються ремонтні роботи

У Гідропарку завершуються ремонтні роботи

Венеціанський міст після капремонту планують здати в експлуатацію вже цього місяця. Роботи виконані майже на 100%.

Роботи з капітального ремонту Венеціанського мосту на Гідропарку, завершено більше ніж на 90%. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київавтодору».

Так, вже відремонтовано опори, сполучення мосту з підходами, демонтовано та повністю влаштовано плити прогонової будови. Крім того, виконані роботи з укладання вирівнюючого шару проїжджої частини. Дорожникик завершують бетонування тротуарів та гідрофобізацію елементів прогонової будови.

Найближчим часом буде влаштовано перильне огородження, зовнішнє освітлення, здійснено наплавну гідроізоляцію, а також влаштовано під’їзди до мосту.

За словами, головного інженера КК «Київавтодор» Василя Мельниченко, об’єкт на 100% забезпечений фінансуванням.

«За сприятливих погодних умов плануємо здати об’єкт в експлуатацію вже цього місяця. Після завершення робіт від старої споруди залишаться лише арки та стійки, а все інше – побудоване заново. За нашими оцінками, конструкція після ремонту має прослужити більше півстоліття», – наголосив Василь Мельниченко.

Як зазначили в комунальній корпорації, під час розбирання плит прогонової будови виникли непередбачені обставини: через великі амплітудні коливання аркової частини прогонової будови необхідно було створити додаткові облаштування. Тому термін здачі об’єкта в експлуатацію перенесли.

Як повідомляла «Україна Комунальна», до кінця року столичні автодорожники мають замінити асфальтове покриття міжквартальних проїздів та прибудинкових території площею понад 18 тис. кв. м. у шести районах столиці.

 
Коментарі (0)