ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ громадському транспорті Києва з’явиться нова система оплати

У громадському транспорті Києва з’явиться нова система оплати

У столичному громадському транспорті планують ввести нову систему оплати за проїзд. Завершити впровадження новинки планують у жовтні цього року.

У столичному міському громадському транспорті планують ввести єдиний електронний білет. Новинка має з’явитися у Києві до кінця жовтня цього року. Про це заявив директор КП «Київпастрансу» Сергій Мейзель, передає «Странаin.ua».

Перед нами стоїть завдання до жовтня ввести електронний квиток», - заявив пан Майзель.

Зауважимо, що раніше у КМДА розглядали електронний білет як засіб скорочення витрат на збір коштів за проїзд контролерами.

Так, 1 січня минулого року планувалося ввести таку систему оплати за проїзд. Однак тоді введення єдиного електронного білета було відкладено.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  навіть після підвищення у лютому тарифів на проїзд у комунальному транспорті столиці, ціни на послуги з перевезення залишаються збитковими для «Київпастрансу» та «Київметрополітену». За інформацією підприємств, беззбиткова вартість одної поїздки у трамваї та тролейбусі становить 3,6 грн, в автобусі - 4,22 грн,у міській електричці - 5,51 грн.

 
Коментарі (0)