ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ грудні 2016 року видатки місцевих бюджетів на житлові програми збільшилися на 11,2 млн. грн

У грудні 2016 року видатки місцевих бюджетів на житлові програми збільшилися на 11,2 млн. грн

На житлові програми, які реалізовує Держмолодьжитло, у місцевих бюджетах на сьогоднішній день передбачено близько 130 млн. грн.

 

 

Протягом грудня 2016 року у ряді областей органами місцевої влади було збільшено видатки на реалізацію житлових програм, які реалізовує Держмолодьжитло, на загальну суму 11,2 млн. грн. Про це повідомив перший заступник голови правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний.

За словами Сергія Комнатного, протягом грудня видатки на пільгове молодіжне кредитування збільшено у Івано-Франківському обласному бюджеті на 2 млн. грн., а також у Дніпропетровському обласному бюджеті — на 1,1 млн. грн. та місцевих бюджетах Полтавської області – на 1,6 млн. грн.

Крім того, рішенням Харківської облради у грудні  в обласному бюджеті було передбачено видатки на реалізацію Програми надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва і придбання житла в обсязі 6,5 мільйона гривень.

Таким чином, на житлові програми, які реалізовує Держмолодьжитло, у місцевих бюджетах на сьогоднішній день передбачено близько 130 млн. грн.

 

 
Коментарі (0)