ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Кабміні анонсували зниження ціни на газ

У Кабміні анонсували зниження ціни на газ

У середу, 19 червня, під час засідання Кабінету міністрів прем’єр Володимир Гройсман заявив, що в липні НАК “Нафтогаз” продовжить знижувати вартість газу для побутових споживачів

У середу, 19 червня, під час засідання Кабінету міністрів прем’єр Володимир Гройсман заявив, що в липні НАК “Нафтогаз” продовжить знижувати вартість газу для побутових споживачів.

Глава уряду зазначив, що раніше компанія прислухалася до рекомендацій Кабміну і знизила вартість газу для населення на 700 – 800 гривень за тисячу кубометрів.

“У липні вони будуть знижувати її ще більше… Ми будемо і далі йти до того, щоб поступово ціна на газ знижувалася”, – заявив Гройсман.

Як повідомлялось, прем’єр-міністр Володимир Гройсман запропонував опрацювати можливості введення граничної ціни на тепло і гарячу воду вже з наступного опалювального сезону, що змусить ціни привести до обґрунтованого рівня і зменшити тарифи на 15-20%.

Раніше Гройсман ініціював створення міжвідомчої робочої групи з метою перевірки процесу ціноутворення на газ з боку НАК “Нафтогаз України” і забов’язав “Нафтогаз” не підвищувати ціни на газ для населення.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Червня 2019 p. 17:37
"У Кабміні анонсували зниження ціни на газ"-----------------Це якась нісенітниця, адже загальновідомо, що зростання цін і тарифів наспраді означає знецінення (інфляцію) національних грошей.--------------У Кабміні анонсували припинення інфляції ???