ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Керчі тріснув автомобільний міст

У Керчі тріснув автомобільний міст

У Керчі тріснув міст, яким курсує транспорт до паромної переправи. При цьому, автомобільний рух по мосту не припиняється.

У Керчі  тріснув по шву автомобільний міст, який з'єднує центральну частину міста з районом заводу ім. Войкова і Керченською поромною переправою, передають «Крим.Реалії» з посиланням на очевидців.

Зазначається, незважаючи на те, що в дорожньому покритті з'явилися наскрізні діри, автомобільний рух по мосту не припиняється.

Так, по мосту продовжують ходити великовантажні фури, особистий і громадський автотранспорт, у тому числі тролейбуси.

Наразі діри в дорожньому покритті заповнили асфальтом, однак, за словами автомобілістів, це не вирішило проблему в цілому.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запорізькій області завтра закриють для транспорту одну з автомобільних доріг регіону у зв’язку з проведенням ремонту. Водіям радять здійснювати об’їзд даної ділянки автодорогами місцевого значення.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
24 Грудня 2015 p. 19:09
Один бомж, якого ще при режимі Януковича державні службові особи вигнали з квартири, тепер інколи навідується до дверей свого бувшого помешкання для того, щоб зайвий раз продемонструвати свою незгоду з незаконним виселенням та у щитовій на сходах непомітно від"єднати туди електропостачання ...