ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Запорізькій області для транспорту закриють дорогу

У Запорізькій області для транспорту закриють дорогу

У Запорізькій області завтра закриють для транспорту одну з автомобільних доріг регіону у зв’язку з проведенням ремонту. Водіям радять здійснювати об’їзд даної ділянки автодорогами місцевого значення.

У Запорізькій області завтра з 8:00 обмежать рух транспорту на одній з автомобільних доріг регіону. Заборона на проїзд буде діяти до 20:00 26 грудня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

«У зв’язку з ремонтно-колійними роботами на залізничному переїзді 226 км перегону Фісаки  - Обща з автодорогою Т-08-03 Запоріжжя - Маріуполь, км 37+800. Рух автотранспорту буде цілодобово перекрито», - зазначають у повідомленні.

На цей час, водіям пропонують здійснювати об'їзд по автодорогах місцевого значення О 081343 Трудооленівка  -  Ясна  Поляна - Одарівка, та О 081341 Комишуваха-Ясна Поляна-Барвінівка-Різдвянка.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запорізькій області з 22 по 27 грудня перекрито рух автотранспорту одну з автодоріг у зв’язку з ремонтно-колійними роботами на залізничному шляхопроводі 252 км перегону Оріхівська – Мала Токмачка, що перетинає а/д Т-08-03 Запоріжжя – Маріуполь, км 65+660.

 
Коментарі (0)