ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ керівництві «Нафтогазу» кадрові зміни

У керівництві «Нафтогазу» кадрові зміни

Голові правління НАК «Нафтогаз України» Андрію Коболєву призначили першого заступника. Ним став Сергій Перелома, один з колишніх керівників «Укрнафти» і «Криворіжсталі».

Уряд призначив Сергія Перелому першим заступником голови правління НАК «Нафтогаз України». Про це повідомляє сайт уряду.

«Призначити Перелому Сергія Віталійовича першим заступником голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», - йдеться в урядовому розпорядженні.

Раніше Сергій Перелома вже призначався в.о. першого заступника голови «Нафтогазу» у 2005 році, коли головою компанії був Юрій Бойко. До 2005 року він працював у «Промінвестбанку», Держінвесті України, на керівних посадах у страховій компанії «Оранта», «Криворіжсталі» і «Укрнафті».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 8 серпня Кабінет Міністрів звільнив з посад перших заступників голови НАК «Нафтогаз України» Валентина Франчука і Ігоря Прокопова. Згідно з текстом розпоряджень, пан Франчук звільнений «у зв'язку з відмовою в наданні допуску до держтаємниці», а пан Прокопів - за власним бажанням. До речі, пан Прокопів з липня 2014 року очолює «Укртрансгаз».
 
Коментарі (0)