ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові інсценують Євро-2012

У Харкові інсценують Євро-2012

На час тестування 5 квітня перекриють рух громадського транспорту в транспортному периметрі стадіону «Металіст» з 20:00 до 2:00 6 квітня. У той же час, роботу харківського метрополітену подовжать до 1:30

Тестування транспортного периметра навколо стадіону «Металіст» пройде в четвер, 5 квітня, під час матчу Ліги Європи «Металіст» - «Спортинг» (Португалія).

Про це 2 квітня повідомив директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міської ради Сергій Дульфан, інформує прес-служба.

На час тестування 5 квітня перекриють рух громадського транспорту в транспортному периметрі стадіону «Металіст» з 20:00 до 2:00 6 квітня. У той же час, роботу харківського метрополітену подовжать до 1:30, але при цьому ст.м. «Метробудівників ім. Г. І. Ващенко» і «Спортивна» не працюватимуть на вхід і вихід пасажирів з 20:00 5 квітня до 1:30 6 квітня. Як повідомив директор департаменту, до проведення тестування з УЄФА підпишуть договір з транспортних питань, які й «обкатають» під час матчу.

Сергій Дульфан розповів, що під час Чемпіонату Європи з футболу транспортний периметр навколо стадіону буде закрито тільки три дні - у дні проведення матчів. Весь інший час він буде відкритий, з єдиним обмеженням руху на вул. Плеханівській на ділянці від вул. Кірова до вул. Польової. «Це пов'язано з тим, що там поставлять спеціальну огорожу, монтаж-демонтаж якого коштує грошей, тому всі два тижні воно стоятиме в зібраному вигляді. Тож рух на цій ділянці буде обмежено, крім спеціального транспорту. А для тих організацій, під'їзд до яких можливий тільки з вул. Плеханівській, видадуть спеціальні перепустки. Наприклад, там розташовані суди та прокуратури, підприємства торгівлі, лікувальний заклад – вони отримають перепустки», - повідомив чиновник.

Для інших організацій, підприємств та людей, що проживають усередині периметра, введуть обмеження. Виїхати чи в'їхати в нього можна буде тільки другорядними вулицями, не задіяними в схемах забезпечення руху під час Євро-2012.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)