ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Харкові обрушився старовинний будинок

У Харкові обрушився старовинний будинок

28 квітня о 20:40 до Головного територіального управління МНС у Харківській області надійшло повідомлення про часткове обрушення конструкцій нежитлового будинку на вул. Жовтневої Революції, 5

 

 

У Харкові обрушилися конструкції ветхого двоповерхового будинку.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

Як зазначається у повідомленні, 28 квітня о 20:40 до Головного територіального управління МНС у Харківській області надійшло повідомлення про часткове обрушення конструкцій нежитлового будинку на вул. Жовтневої Революції, 5.

На місці події працівниками МНС було встановлено, що за вказаною адресою розташований двоповерховий будинок старої забудови. За отриманою інформацією, мешканців будинку відселили ще у 1997 році.

Рятувальники провели перевірку місця обрушення на наявність людей під завалами. Для цього залучались підрозділи кінологічної служби МНС та використовувався сучасний прилад пошуку постраждалих – тепловізор.  За результатами проведення повної перевірки, загиблих та постраждалих не виявлено.

За попередніми даними обрушення будівлі сталося через фізичну зношеність конструкцій будинку. Загальна площа обвалу – 100 кв. метрів. Загрози мешканцям інших будинків немає.

 

Ольга Гальчинська

 

 
Коментарі (0)