ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Харкові прибрали біля водосховища

У Харкові прибрали біля водосховища

В Україні триває місячник з благоустрою Зокрема, активісти Харкова взялися прибирати території, що прилеглі до одного з водосховищ міста.

Прибережну зону Петренківського водосховища привели в порядок. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«Акцію з прибирання прилеглої території водосховища провели 29 квітня, у Фрунзенському районі. Близько 30 школярів і понад 40 жителів району навели порядок у прибережній зоні Петренківського водосховища. Учасники акції очистили територію від сміття і вивезли його. Крім того, під час екологічної акції її учасники пояснювали мешканцям прилеглих будинків, наскільки важливо підтримувати гарний санітарний стан Петренківського водосховища для екосистеми міста», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 28 квітня, за даними Департаменту комунального господарства, прибиранням сміття, підмітанням доріжок, очищення урн у парках і скверах Харкова займалися 266 осіб, всього прибирали 6,8 га території. Крім того, на закріплених ділянках прибирали 542 робітники і 8 одиниць техніки.
 
Коментарі (0)