ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові продовжать реконструювати трамвайні колії

У Харкові продовжать реконструювати трамвайні колії

У Харківській міській раді мають намір продовжити реконструкцію трамвайний переїздів та колій в 2015 році. Точний список вулиць, за якими проведуть ремонти, ще не складено, однак, деякі адреси в міськраді назвали.

Цього року в Харкові планують продовжити реконструкцію трамвайних переїздів та колій за сучасними технологіями. Про це сьогодні повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан, передає прес-служба Харківської міської ради. 

«До затвердження бюджету міста та розподілу вільних залишків коштів складно озвучити весь список вулиць, де буде виконуватися реконструкція, але однозначно ми плануємо завершити роботи на перехресті вул. Героїв Праці вул. Академіка Павлова, там, де зараз функціонує об'їзна гілка. Крім того, міський голова поставив завдання приступити до реконструкції пл. Павловської, а також комплексної реконструкції Московського проспекту. Це ті місця, де ми точно будемо працювати над заміною трамвайних колій і переїздів», - зазначив Сергій Дульфан. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», харківська влада ініціює введення пільгового проїзду в метро для студентів харківських вишів. Таке рішення може вступити в силу вже з середини лютого.
 
Коментарі (0)