ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові проектують нову тролейбусну лінію

У Харкові проектують нову тролейбусну лінію

У Харкові по проспекту Перемоги будуть ходити тролейбуси. В місті вже почали роботи з проектування лінії, які планують завершити до кінця 2015 року.

У Харкові почали проектувати тролейбусну лінію на пр. Перемоги. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, такі плани ставила перед собою не одна міська влада, але в цьому році місто нарешті взявся за проектування цієї лінії: повороту з пр. Людвіка Свободи на пр. Перемоги до розворотного кола трамваю №20.
 
Згідно з повідомленням, всі роботи планується закінчити в цьому році. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», для всіх пенсіонерів Харкова збереглася пільга на проїзд у наземному пасажирському транспорті. 
 
«Держава скасувала частину пільг, виходячи з того, що вони дублювалися. Тобто часто люди, які досягли пенсійного віку, одночасно були ветеранами праці, «дітей війни», Героями Соціалістичної Праці, Героями Радянського Союзу, повними кавалерами ордена Слави, ордена Трудової Слави і т. д. Саме цим категоріям була скасована пільга. Але в той же час для пенсіонерів за віком нічого не змінилося, тобто всі ці люди зберегли право на пільговий проїзд», - повідомив Євген Водовозов.
 
Зазначимо, що харківська влада зберегла безкоштовний проїзд для пільговиків в метро.
 
Коментарі (0)