ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Харкові триває «реанімація» підірваного будинку

У Харкові триває «реанімація» підірваного будинку

У Харкові по вул. Слинька, 2б, де 4 вересня стався вибух газу, закінчується відновлення конструктиву стін і покрівлі зруйнованого будинку.

Про це сьогодні, 29 вересня, повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес під час огляду ходу відновлювальних робіт, інформує прес-служба міськради.

«Ми закрили контур будинку і будемо починати відновлення віконних і балконних отворів. Після цього будуть виконані внутрішні роботи. Як тільки відновимо всі комунікації, перейдемо до опорядження усередині будинку», - зазначив міський голова.

Під час зустрічі мешканці будинку висловили занепокоєння щодо міцності та безпеки нового конструктиву стін. Геннадій Кернес запевнив їх, що відновлювальними роботами займається краща будівельна організація міста, яка реалізувала в Харкові багато великих проектів. «Роботи в цьому будинку знаходяться на постійному контролі. Головне – відновити його життєдіяльність і зробити безпечним. Наше завдання – створити для цього всі умови. Ми виконаємо все як годиться і крок за кроком будемо вас підтримувати і допомагати вам», - сказав міський голова.

Геннадій Кернес також зазначив, що біля будинку постійно чергує охорона, тому ніхто сторонній не може увійти до будівлі.

Міський голова також запропонував мешканцям постраждалого будинку після проведення капітального ремонту створити ОСББ і взяти будинок собі на баланс, щоб вони могли самі стежити за його функціонуванням і ефективно ним управляли. 

 
Коментарі (0)