ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові встановили графік роботи транспорту у новорічну ніч

У Харкові встановили графік роботи транспорту у новорічну ніч

У Харківській міськраді розповіли, як працюватиме транспорт в новорічну ніч. За інформацією відомства, метро буде перевозити пасажирів до 3:00, а наземний транспорт - на годину довше.

У Харкові в ніч з 31 грудня на 1 січня метро буде перевозити пасажирів до 3:00, а наземний електротранспорт і автобуси - до 4:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з проведенням на площі святкових заходів, присвячених зустрічі Нового року.
 
Так, з 22:00 31 грудня до 3:00 1 січня буде заборонено рух транспорту по площі Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера.
 
На цей час зміниться шлях прямування автобусів №20е, 65е, 88е, 119е, 217е, 296е, які будуть об'їжджати площу за такою схемою: вул. Сумська - пр. Правди - пр. Леніна і далі за маршрутом.
 
При цьому міським пасажирським автоперевізникам запропоновано продовжити роботу до 4:00 1 січня, щоб забезпечити роботу пасажирського автотранспорту від станцій метрополітену за основними напрямками.
 
Харківський метрополітен працюватиме до 3:00 1 січня 2015 року.
 
У зв'язку з цим трамваї і тролейбуси від станцій метрополітену за основними напрямками будуть працювати до 4:00 1 січня.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 1 січня 2013 року харків'яни накопичили борг на 3,3 млн грн за вивезення твердих побутових відходів з приватного сектора.
 
Коментарі (0)