ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Харкові вже знають, хто і коли зариє всі ями

У Харкові вже знають, хто і коли зариє всі ями

На сьогодні в місті потрібно заасфальтувати 417 розриттів площею 4495 кв. Вони перебувають у віданні комунальних підприємств «Харківводоканал» і «Харківські теплові мережі», які взимку локалізували аварії на комунікаціях

До початку травневих свят у Харкові засиплять усі розриття на інженерних мережах, які з'явилися протягом опалювального сезону.

Про це сьогодні, 20 березня, повідомив директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктор Кітанін, інформує прес-служба.

За його словами, на сьогодні в місті потрібно заасфальтувати 417 розриттів площею 4495 кв. Вони перебувають у віданні комунальних підприємств «Харківводоканал» і «Харківські теплові мережі», які взимку локалізували аварії на комунікаціях.

Крім того, у зеленій зоні потрібно упорядкувати 258 розриттів на 4350 кв.м.

Як зазначив директор департаменту, час і місце ремонтів погоджено як з виконавчими органами міськради, так і з районними адміністраціями і комунальним підприємством «Жилкомсервіс».

Начальник Дзержинського філії КП «Харківські теплові мережі» Євген Кривко уточнив, що взимку провели підготовчу роботу, розриття засипали щебенем.

«Узимку ремонтів на асфальтобетонному покритті не проводили через невідповідні погодні умови, частково ліквідовано розриття в зеленій зоні», - відзначив начальник філії КП «ХТМ».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)