ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Харкові за кошти Світового банку змінюють тепломережі

У Харкові за кошти Світового банку змінюють тепломережі

Перший транш коштів Світового банку на перекладку тепломереж у Харкові планується, направити на заміну тепломагістралі, на якій стався ряд великих аварій в кінці лютого-початку березня цього року
Перший транш коштів Світового банку на перекладку тепломереж у Харкові планується, направити на заміну тепломагістралі, на якій стався ряд великих аварій в кінці лютого-початку березня цього року, повідомив міський голова Геннадій Кернес.
 
"У цьому році Світовий банк виділяє нам на придбання труб $ 4 млн (це понад 100 млн грн), за які ми купуємо 700-ку та магістраль №94 ми поміняємо повністю. Ми встигнемо все зробити, будемо працювати, як то кажуть і вдень і вночі ", - розповів Геннадій Кернес під час Facebook-конференції.
 
Він повідомив, що планується замінити прийшли в непридатність труби і на інших ділянках.
 
Нагадаємо, в кінці опалювального сезону 2017/2018, починаючи з 22 лютого в Шевченківському, Київському, Немишлянська, Індустріальному, Слобідському і Основ'янському районах Харкова сталася серія великих аварій на тепломагістралях. Через пориви труб без тепла залишилося понад 700 об'єктів (житлових будинків, навчальних закладів, медичних установ тощо).
 

За фактом цих аварій було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.267 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) КК України. 

 
Коментарі (0)