У харківські будинки запустили тепло

У Харкові почали подавати тепло на об'єкти соціальної сфери. Всі об’єкти будуть підключені упродовж трьох днів.

КП «Харківські теплові мережі» сьогодні, 27 вересня, розпочало подачу тепла в заклади соціальної сфери: лікарні, пологові будинки, дитячі садки і школи. Про це «Україні Комунальній»повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Відповідне доручення дав харківський міський голова Геннадій Кернес у зв'язку з пониженням середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 градусів і нижче. З моменту початку пуску тепла всі об'єкти соціальної сфери міста Харкова будуть підключені протягом трьох днів.

Нагадаємо, в ході підготовки до опалювального сезону в Україні житлових будинків – підготовлено на 98% від запланованих обсягів, об’єктів теплопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства – 99% від запланованих обсягів, спеціалізованої техніки – 97%.

На 99,3% завершена підготовка котелень. Акти готовності на сьогодні отримали 97,7% або 24 тис. котелень (із 24,5 тис). У котельнях замінено понад 1100 застарілих котлів (це 99% запланованого обсягу) на сучасні з більшим ККД/

Профільний міністр Геннадій Темник зазначав, що з 1 жовтня в областях почнуть працювати робочі групи Мінрегіону, які перевірятимуть проведення пусконалагоджувальних робіт і початок опалювального періоду.

Як повідомляла «Україна Комунальна», опалювальний сезон  столиці починається вже з 30 вересня. Таке рішення столична влада прийняла у зв’язку із тим, що за прогнозами Українського Гідрометцентру в період з 27 вересня до 1 жовтня середньодобова температура у столиці не підніматиметься вище 8 градусів за Цельсієм.

 
Коментарі (0)