ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2023-2024 Опалювальний сезон у Київ прийде передчасно

Опалювальний сезон у Київ прийде передчасно

Початок опалювального сезону у столичних дитсадках та пологових будинках розпочнуть завчасно. Цьому посприяє середньодобова температура, яка не підніматиметься вище 8 градусів.

Опалювальний сезон  столиці починається вже з 30 вересня. Таке рішення столична влада прийняла у зв’язку із тим, що за прогнозами Українського Гідрометцентру в період з 27 вересня до 1 жовтня середньодобова температура у столиці не підніматиметься вище 8 градусів за Цельсієм. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської держадміністрації.

Втім, за інформацією ПАТ «Київенерго», станом на 27 вересня до опалення вже підключено 10 лікарняних закладів.

Зокрема, у понеділок, 30 вересня, керівники теплопостачальних підприємств і організацій розпочинають подачу теплоносія у приміщення пологових будинків, лікувальних установ, дошкільних закладів та навчальних закладів з цілодобовим перебуванням дітей, а також соціально-медичних установ, що підпорядковані Департаменту соціальної політики.

За словами очільника КМДА  Олександра Попова, столичні служби ретельно підготувалися, тому початок опалювального сезону має відбутися без ускладнень.

«Підключення систем теплопостачання відбуватиметься в три етапи. Спочатку ми подамо тепло до дитячих садочків, начальних закладів з цілодобовим перебуванням дітей та лікувальних установ. Потім – до всіх загальноосвітніх навчальних закладів за заявками їх керівників. Після цього увімкнуть опалення і в житлових будинках, адміністративних будівлях установ та організацій (також за заявками їх керівників)», – розповів Олександр Попов.

Як повідомляла «Україна Комунальна», 26 вересня розпочався опалювальний сезон для об’єктів соціальної сфери двох міст країни. Теплоенергетики забезпечили теплом один з пологових будинків Кіровограда, а також чотири установи у Львові.
 

 
Коментарі (0)