ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ харківському метро тимчасово обмежили рух поїздів

У харківському метро тимчасово обмежили рух поїздів

У Харкові на станції метро «Героїв Праці» загинула жінка. Через це рух поїздів у підземці тимчасово обмежено. Його відновлять після проведення слідчих дій.

У харківському метро обмежено рух поїздів. На станції підземки «Героїв Праці» загинула жінка. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

На час слідчих дій поїзди від ст. м «Академіка Барабашова» у бік ст. м «Героїв Праці» тимчасово не ходять. Поїзди зі ст. м. «Історичний музей» доїжджають тільки до ст. м. «Академіка Барабашова».

Після завершення слідчих дій рух поїздів буде відновлено. За попередньою версією, жінка вчинила самогубство.

Як повідомили «Україні Комунальній» у відділі зв'язків з громадськістю головного управління МВС України в Харківській області, пригода сталася сьогодні близько 12:25.

«За попередніми даними правоохоронців, які зараз працюють на місці події, вона впала на рейки і опинилася під поїздом. Жінці близько 50 років, її особа встановлюється», - зазначили в міліції.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в житлових будинках Харкова налічується більше тисячі аварійних балконів. Вони загрожують життю і здоров'ю людей, і вина в разі НП повністю ляже на власника квартири.

 

 
Коментарі (0)