ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Харківському парку висадили десятки дерев

У Харківському парку висадили десятки дерев

У Харкові в парку Перемога на Салтівці висадили десятки дерев. У цьому році на озеленення міста планується спрямувати 2 млн грн.
У Харкові в парку Перемога на Салтівці висадили 50 крупнолистних лип з грудкою землі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
«Ми висаджуємо липу, тому що вона найкраще живе в умовах міста, володіє потужною кроною і добре очищає повітря, а в період цвітіння дуже добре пахне. Деревам, які ми сьогодні висаджуємо, - від 9 до 14 років. Всі вони із запорізького розплідника. Ми дуже ретельно підходимо до вибору саджанців, тому після висадки в скверах і парках міста зазвичай приживаються 99,9% дерев», - зазначив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін. 
 
Він нагадав, що в цьому році на озеленення міста планується спрямувати 2 млн грн. У минулому році в Харкові висадили 1,5 тис. дерев, в цьому році хочуть висадити не менше.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у деяких житлових будинках Харкова тимчасово припинено водопостачання. Це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.
 
Коментарі (0)