ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Херсоні відновлено роботу насосної станції

У Херсоні відновлено роботу насосної станції

У Херсоні подали напругу до свердловини для наповнення резервуарів насосної водопровідної станції №2 з нормальним тиском. Тож у 70% городян з'явиться вода у будинках
У Херсоні відновлено роботу насосної станції, яка забезпечить водопостачання 70% жителів Херсона, про це розповів голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич на своїй сторінці в соцмережі.
 
"У Херсоні відновлено роботу насосної станції, яка забезпечує водопостачання для 70% городян. У Херсоні подали напругу до свердловини для наповнення резервуарів насосної водопровідної станції №2 з нормальним тиском. Тож у 70% городян з'явиться вода у будинках", – написав Янушевич.
 
Раніше глава ОВА повідомляв про відновлене енергопостачання у 85% абонентів у Херсоні, зокрема, 100% у селищах Камишани та Приозерне Херсонської міськради, а також 70% у смт Білозерка Херсонського району.
 

Також він повідомив, що до Херсона привезли три генератори потужністю 176 кВт, які надав ЄС за сприяння Міністерства охорони здоров'я України. "Генератори будуть передані до Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні, Херсонської обласної інфекційної лікарні ім.Горбачевського, обласної лікарні відновного лікування", - розповів Янушевич. 

 
Коментарі (0)