У Києві 80% будинків вже з теплом

Теплоносій подається у 80% житлових будинків столиці. А якщо казати про об’єкти соціальної сфери, то тут результат 100-процентний

Теплоносій подається у 80% житлових будинків столиці. А якщо казати про об’єкти соціальної сфери, то тут результат 100-процентний.

Як повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, у столиці станом на зараз працюють 45 аварійних бригад КП «Київтеплоенерго»: вони оперативно реагують на виклики та мають завдання швидко усувати пошкодження у мережах, аби люди не залишалися без тепла.

Петро Пантелєєв також додав, що керуючі компанії будуть оперативно усувати виявлені повітряні пробки внутрішніх мереж, а також нормалізувати температуру опалення в будинках, якщо вона неналежних параметрів.

Нагадаємо, раніше голова НАК «Нафтогаз» Андрій Коболєв розкритикував рішення міського голови Києва Віталія Кличка почати подачу теплоносія в столичні будівлі з 25 жовтня через те, що попереду були вихідні дні, а також температура повітря обіцяла бути досить теплою.

Квіти - це чудовий та прекрасний подарунок до будь якого свята. До вашої уваги квіти оптом за привабливими цінами. Великий вибір квітів для вас.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Листопада 2019 p. 20:21
Опалення включили, але воно якесь несправжнє: вдень батареї ледь теплі, а вночі - холодні. А оплату за це псевдоопалення будуть тягнуть як за нормальне опалення...