ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві буде проходити монтаж фрагмента Шулявського шляхопроводу

У Києві буде проходити монтаж фрагмента Шулявського шляхопроводу

У Києві буде проходити монтаж фрагмента Шулявського шляхопроводу. На цей час, з 12 до 14 жовтня, заборонять рух по проспекту Перемоги.
У Києві буде проходити монтаж фрагмента Шулявського шляхопроводу. На цей час, з 12 до 14 жовтня, заборонять рух по проспекту Перемоги.
 
Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.
 
Зведення Шулявського шляхопроводу переходить в активну фазу, в зв'язку з цим 12 жовтня о 22:00 рух по проспекту Перемоги буде перекрито до 5:00 14 жовтня. У цей час над проїзною частиною проспекту встановлюватимуть прогін нового мосту.
 
На час закриття руху транспорту по проспекту Перемоги змінюється порядок організації роботи громадського транспорту.
 
Таким чином, закривається рух тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 92н, 93Н, 94н на ділянці від станції метро Нивки до Повітрофлотського шляхопроводу.
 

На цей період організовується тимчасовий тролейбусний маршрут №5А, який курсуватиме за маршрутом «вул. Чорнобильська - вул. Білицька» по трасі: вул. Ірпінська - вул. Чорнобильська - вул. Феодори Пушиної - просп. Академіка Палладіна - Кільцева дорога - вул. Перемоги - вул. Данила Щербаківського - вул. Маршала Гречка - вул. Північно-Сирецька, в зворотному напрямку - вул. Північно-Сирецька - вул. Маршала Гречка - вул. Данила Щербаківського - просп. Перемоги - просп. Академіка Палладіна - вул. Академіка Єфремова - вул. Чорнобильська - вул. Ірпінська. 

 
Коментарі (0)