ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві дороги поливатимуть в посиленому режимі

У Києві дороги поливатимуть в посиленому режимі

Працівники “Київавтодору” працюватимуть цілодобово, зокрема вночі і на світанку.

У зв’язку зі спекотною погодою в Києві КП “Київавтодор” у посиленому режимі здійснює полив доріг міста.

Про це повідомлялося на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА) в середу, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Такі профілактичні заходи мають зменшити випаровування шкідливих речовин від гарячого асфальту в повітря і сприяти збереженню дорожнього полотна”, - пояснюють у КМДА.

У повідомленні наголошується, що для отримання бажаного ефекту дорожники працюють цілодобово, зокрема вночі і на світанку, коли температура повітря становить + 32-34 ° С, а дорожнього покриття - понад + 50 ° С. Удень вода моментально випаровується.

Крім того, дорожники наголошують, що робота вночі і рано вранці надає можливість уникнути завантаженості доріг і заторів.

Додамо, що синоптики прогнозували надвисоку температуру та надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки в Україні щонайменше до середини серпня. 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
04 Серпня 2017 p. 09:47
Від кожного багатоквартирного будинку виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. У спекотні дні поливають переважно ввечері. А зранку двірники багато холодної води виливають для поливу дерев , кущів, газонів та тротуарів. ------------------------------------А потім "Київводоканал" за цю вилиту на вулицю воду присилає платіжки з грандіозними нарахованими сумами споживачам, які ще не встановили (за власний рахунок та на свій власний ризик) у своїх квартирах індивідуальні лічильники води.