ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Києві майже завершено опалювальний сезон

У Києві майже завершено опалювальний сезон

Процедура відключення від опалення у Києві наближається до завершення

 

Процедура відключення від опалення у Києві наближається до завершення. Наразі теплопостачання припинено у 97% житлових будинків, що обслуговуються районними управляючими компаніями.

Про це повідомили у Київтеплоенерго.

Відповідно до окремих індивідуальних звернень, опалення вже не працює в понад 99% будинків, які належать ОСББ та ЖБК, та приблизно в 80% службових житлових об'єктів.

Наразі триває відключення теплопостачання в лікарнях, поліклініках, школах, дитсадках та інших установах.

"Процес відключення систем опалення в закладах соціальної сфери, зокрема лікарнях, поліклініках, школах, дитсадках тощо, триває, оскільки відбувається за письмовими заявками їхніх керівників, враховуючи специфіку закладів", – пояснив Петро Пантелеєв.

Мер Києва зауважив, що попри колосальні ризики та ворожі обстріли, місто пройшло опалювальний сезон стабільно та без збоїв у роботі систем життєзабезпечення.

Нагадаємо, голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов розповідав, що опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря, а не 15 квітня, як було заплановано.

Проте, він зазначив, що рішення про початок та припинення опалювального сезону приймає місцева влада залежно від середньої температури повітря в кожному конкретному регіоні.

 

 

 
Коментарі (0)