ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві мешканцям Бортничів пояснили тонкощі розрахування за воду

У Києві мешканцям Бортничів пояснили тонкощі розрахування за воду

«Київводоканал» надав роз'яснення щодо розрахунків за послуги водопостачання та водовідведення у мікрорайоні Бортничі. Кажуть – за першу послугу платити не потрібно, лише за другу.

У «Київводоканалі» дали роз'яснення щодо розрахунків за послуги водопостачання та водовідведення у мікрорайоні Бортничі протягом за січень 2015 року. 

«Нарахування за послугу водопостачання мешканцям мікрорайону Бортничі за січень 2015 року з боку ПАТ «АК «Київводоканал» не здійснювалися. У платіжках відображена плата тільки за водовідведення холодної води, адже постачання і відведення води – це 2 різні послуги», – повідомили в компанії.
 
За інформацією підприємства, нарахування за відведення холодної води за січень для мікрорайону Бортничі встановлені в об‘ємі соціальної норми – 2,4 куб. м на 1 мешканця при чинному тарифі на водовідведення 3,576 грн за куб. м з ПДВ. 
 
«Тож у будь-якому випадку оплата за водовідведення холодної води становитиме максимум 8,58 грн за 1 особу», – підсумували в «Київводоканалі».
 
«Якщо різниця поточних і попередніх даних за лічильником менша ніж 2,4 м куб., – вкажіть у квитанції свої показники. Кожен платник автоматично отримає перерахунок, якщо на даний момент він вже сплатив за більший обсяг водовідведення», – пояснили в компанії.
 
Для подальших коректних розрахунків мешканців мікрорайону просять повідомити в ЖЕК про здійснену промивку мереж у своїй оселі. 
 
Зазначимо, бланк-заяву можна роздрукувати з офіційного сайту «Київводоканалу» чи отримати в ЖЕКу. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканцям столичних Бортничів доведеться заплатити за відведення отруєної води. А за послуги водопостачання жителям розраховуватися не доведеться.
 
Коментарі (0)