ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві сьогодні можуть закрити кілька станцій метро

У Києві сьогодні можуть закрити кілька станцій метро

Мешканців столиці попереджають про ймовірні зміни в роботі метро. Так, у зв’язку з проведенням у місті футбольного матчу, можливе введення заборони на вхід та вихід для пасажирів на кількох станціях метрополітену.
У Києві сьогодні можливі деякі зміни в роботі метрополітену. Зокрема, ймовірні обмеження на вхід та вихід для пасажирів на деяких станціях. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київметрополітен».
 
Причинами внесення корективів у роботу столичної підземки є проведення на НСК «Олімпійський» футбольного матчу.
 
«Так, після закінчення футбольного матчу з метою належного забезпечення перевезення вболівальників можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій «Олімпійська», «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого», - зазначається у повідомленні.
 
Окрім того, в разі збільшення пасажиропотоку, будуть задіяні додаткові резервні поїзди.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві з 28 листопада підвищили вартість проїзду в автобусах на окремих маршрутах, які працюють в режимі маршрутного таксі на 0,5 – 1 грн. Зазначається, що на багатьох маршрутах відсутня складова оновлення тарифу. У «Київпастрансі» також повідомили, що автобуси, які працюють в режимі маршрутного таксі дають змогу частково компенсувати збитки від обслуговування автобусних маршрутів звичайного режиму за регульованими тарифами та забезпеченням пільгових перевезень у повному обсязі.
 
Коментарі (0)