ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024У Києві опалювальний сезон почнеться з 16 жовтня

У Києві опалювальний сезон почнеться з 16 жовтня

Опалювальний сезон 2020 року в столиці України стартує вже 16 жовтня

Опалювальний сезон 2020 року в столиці України стартує вже 16 жовтня. Таке рішення озвучив Віталій Кличко, мер Києва. Першими відчують тепло пацієнти лікарень, діти і працівники в дитсадках і школах і т. Д. У квартири багатоповерхівок тепло почне надходити не раніше, ніж через тиждень - це час потрібно для повного запуску всієї теплосистеми столиці.

За словами мера, в Києві до теплосистеми підключені 12 тис. Будинків, а загальна її довжина становить 27 тис. Км.

Ранній початок опалювального сезону пов'язане з тим, що знизилася середньодобова температура і стало істотно холодніше. За прогнозами синоптиків, вже з 19 жовтня температура повітря знижуватиметься до 3-4 градусів тепла. Також мер нагадав жителям столиці про тарифи, які є актуальними на початок жовтня.

Раніше повідомлялося про те, що думає експерт з приводу тарифів на опалення і газ в поєднанні з доходом українців.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
15 Жовтня 2020 p. 21:18
Взагалі-то зараз потепління, і ніяких заморозків найближчі пару тижнів не очікується. Тобто, при такій теплій погоді початок опалювального сезону можно перенести на листопад. Це все-таки деяка економія грошей споживачів, і економія вугілля або газу в державі. А то у нас опалювальний сезон посадовці розглядають як додаткову можливість обшкребти населення, яке і так зараз залишилося без доходів.-----------------------------------------------Торік зима була дуже тепла; опалення, відповідно, благеньке; але плату за нього нараховували у повному обсязі; у середньому - 1000 грн. за місяць ( для малогабаритних квартир).